Hoppa till sidans innehåll

Bowling 2013

03 MAR 2013 13:10
Ny Bowling champion korades. Vann både den bästa serien och två bästa serierna!
  • Skapad: 03 MAR 2013 13:10

På Svea bowling träffades 16 glada PTDC:are träffades för att göra upp om vem som var den bästa bowlaren i klubben. Vi spelade på 4 banor och alla kom i god tid för att hinna dricka något och välja klot.

När vi väl fick tillgång till banorna var det full fart som gällde för att hinna med att spela två serier. Ingen uppvärmning, utan in och scora var det som gällde. För vissa gick det väldigt bra emedan andra fick kämpa lite mer. Tyckte jag hörde något om lutande banor och ovala klot... vet inte om det stämmer helt men stämingen var i alla fall på topp och idel glada miner.

Efter en dryg timme var alla klara och vi begav oss till Laserdome för fortsatt dart. Väl där läste Lena upp resultaten och vinnare blev

  • Micke Sundqvist med en 188 och 117 serie

Patrik blev tvåa och Stephan trea. Kommer inte ihåg resultaten men de sitter på anslagstavlan på Laserdome. Uppdateras med mer info inom kort

 

Marek lottade sen ihop oss i en 3-manna cup med loosersida där vi spelare ett set vardera 301 med ingång, sen tripple 501 med ingång och slutligen en dubbel 501 med ingång. Ovanlig tävlingsform men roligt att prova nya saker. Resultat på vinnarsidan blev:

  • Tobbe, Birgitta och Marianne
  • Kenta, Paolo och Lena

och på loosersidan:

  • Marek, Eva och Caroline
  • Patrik, Micke och Kicki

Uppdateras med mer info inom kort

 

 

Skribent: Torbjörn Strömqvist

Postadress:
Pewter Tankard DC - Dart
Laserdome, Surbrunnsgatan 42
11301 Stockholm

Besöksadress:
Surbrunnsgatan 42
11301 Stockholm

Kontakt:
Tel: +468168510
E-post: This is a mailto link

Se all info