Hoppa till sidans innehåll
Boule vinnare 2012

Boulemästerskap 2012

05 AUG 2012 10:27
Årets glada vinnare i boule
  • Skapad: 05 AUG 2012 10:27

Tävlingen blev lyckad. Enligt prognoser tidigare i veckan var det risk för regn men från att vi träffades vid halvett-tiden och framåt blev vädret allt bättre och solen sken och visade upp humlegården från sin fina sida. Man ska helt enkelt inte tro på väderlekssprognoser. Tyvärr var det en del som gjorde det så vi blev inte de 20 pers. som anmält intresse.Tror vi var drygt 10 som kom. I vilket fall som helst var vi udda antal och då valde Tobbe att stå över.

 

Vi spelade först några matcher och sen öppnade vi picknik-korgarna och åt och drack av medhavda läckerheter. Mycket trevligt. Sen spelade vi resterande matcher där vinnarna efter en del rafflande matcher blev Krister och Peter.

 

Sen enades vi om att fortsätta en stund på Laserdome, så vi tog oss dit. Väl där spelade vi en lite mini cup där vinnarna blev Krister och Kicki.

 

Detta är ett mycket trevligt evenemang och det vore kul om fler upptäckte det och inte tittar för mycket på väderleksprognoserna. Vi siktar på att spela boule igen i början av juni, kring nationaldagen.

 

Skribent: Torbjörn Strömqvist

Postadress:
Pewter Tankard DC - Dart
Laserdome, Surbrunnsgatan 42
11301 Stockholm

Besöksadress:
Surbrunnsgatan 42
11301 Stockholm

Kontakt:
Tel: +468168510
E-post: This is a mailto link

Se all info