Hoppa till sidans innehåll
Foto: Kristina Strömqvist Säsongsavslutning 2013

Säsongsavslutning 2013

05 MAJ 2013 22:30
Säsongsavslutningen med dart á la Davis Cup
  • Skapad: 05 MAJ 2013 22:30

Säsongsavslutning genomfördes i samband med årsmöte och prisutdelning den 4 maj 2012. Till årsmöte och prisutdelning kom 12 st medlemmar. Vi får hoppas lite fler vill komma nästa gång.

Det blev en väldigt lyckad kväll som började med väldigt smarriga mackor som Elisabeth skapat. För att skölja ned dessa bjöd klubben på en öl. Under tiden höll vi vårt årsmöte som gick snabbt och smidigt. Sen avslutade vi det med kaffe och bullar innan darten tog över.

Det fina priserna som delades ut hade Robban fixat till bra pris.

Prisutdelning 2012-2013

 

Fler bilder hittar ni i bildarkivet (klicka här)

 

Lagom till darttävlingen skulle köra igång kom ytterligare några medlemmar. Vi spelade Davis Cup eller en motsvarighet av denna tävling med 1-sets matcher med handicap. Kul spelform som gav lite extra udd och spänning.

Först poolspel sen semifinal och final. Vinnarna och tvåorna i varje pool gjorde upp i semifinaler. Första semin vann Krister och Åke mot Paolo och Susanne. Den andra semin vann Robban och Tobbe mot Andreas och Peter.

I finalen fick sedan Robban och Tobbe revansch för tidigare förlust i poolspelet och vann med 3-0 mot Åke och Krister.

Slutligen spelade Robban och Tobbe en uppvisningsmatch för att kora vem som skulle få stora respektive lilla ”bucklan”. I en bra, publikvänlig match satte Tobbe den avgörande dubbeln och vann extrafinalen.

På återseende

 

Skribent: Torbjörn Strömqvist

Postadress:
Pewter Tankard DC - Dart
Laserdome, Surbrunnsgatan 42
11301 Stockholm

Besöksadress:
Surbrunnsgatan 42
11301 Stockholm

Kontakt:
Tel: +468168510
E-post: This is a mailto link

Se all info