Logga in på hemsidan

03 NOV 2012 13:51
Mer information finns att läsa på vår hemsida när du loggar in.
  • Skapad: 03 NOV 2012 13:51

Vår nya hemsida ger utökade möjligheter när klubbmedlemmarna kan logga in. Till exempel kan vi visa information som bara berör klubbmedlemmarna när man loggat in. Ett användningsområde för detta skulle kunna vara man får tillgång till andra medlemmars konttaktuppgifter eller att vi alla får del av protokoll och andra handlingar. Dessutom kan man anmäla sig till våra evenemang efter påloggning.

För att logga in behöver du ditt personnummer och ett lösenord. Första gången får man ett lösenord som för de allra flesta är svårt att komma ihåg . Därför bör man direkt efter inloggning gå till "Mina sidor" och byta ut det mot ett eget valt lösenord.

Om du inte har fått något lösenord kan du alltid klicka på länken "glömt lösenord" som finns intill påloggningsknappen på hemsidan. Förhoppningsvis kommer du i alla fall ihåg ditt eget personnummer och om e-postadressen du uppgav när du blev medlem är aktiv får du ett temporärt lösenord i din e-postlåda. Sen kan du logga in och byta till ett eget valt lösenord.

För den intresserade finns mer information att läsa om funktionerna på Idrott Online via denna länk.

Lycka till

Skribent: Torbjörn Strömqvist