Medlemsskap

I Pewter Tankard Darts Club har vi två former av medlemsskap:

• en för aktiva medlemmar, dvs för de som spelar aktiv dart i något av våra lag i seriespelet.
  • en för stödmedlemmar (även kallade passiva medlemmar) som liksom de aktiva medlemmarna är välkomna till alla våra arrangemang.

Klubbavgift

Avgiften nedan för medlemsskap i PTDC betalas in på Postgiro 54 48 96-4:

• Aktiv medlem 400 kr/säsong
  • Stödmedlem 200 kr/säsong

Medlemsskap gäller för ett år (1:a maj till 30:e april) och ska vara tillhanda senast den 31 juli för att garantera plats i något av våra lag i serien.

Dartlicens

För aktiva spelare krävs också en dartlicens som ska vara registrad och betald innan man får delta i seriespelet. OBS! Ni måste själva betala in avgiften till StDF. Normalt startar serien 3:e veckan i september. Avgiften för en säsongs medlemsskap i StDF betalas in till Stockholms Dartförbund's Bankgiro 5383-7753:

• Dartlicens StDF 600 kr/säsong

Glöm inte att ange namn och klubb när ni betalar in avgifterna. Är ni ny medlem behöver vi utöver namn och adress - personnummer, mobilnummer och e-postadress för att kunna registrera er i IdrottOnline.

Kommer du från en annan dartklubb så måste även en övergångshandling ordnas. Den hittar du på StDF's hemsida (www.stdf.org). Kostnaden för en övergång står spelaren för själv såvida inget annat har överenskommits med styrelsen i PTDC.

Medlemskap gäller för en säsong (höst-vår).

Uppdaterad: 03 JUL 2017 19:05 Skribent: Styrelsen PTDC

Postadress: