Hoppa till sidans innehåll

Urladdning!

12 MAR 2013 16:51
Urladdning!
  • Uppdaterad: 11 MAJ 2014 22:02

Jag skrev ingen rapport efter förra matchen mot Dartbiten. Den matchen fick mig lite desillusionerad. Vi hade 4-2 mot dem efter två block efter bla bra spel av Robban (2st 180 i dubbeln och en hög utgång). Kalla det otur, trådar, dålig karma eller bad mojjo. Men likt många andra matcher denna säsong missade vi att knyta säcken och förlorade till slut med 4-6.

Denna match var det dock annat ljud i skällan. Allt de vi missade förut satt nu. Alla var på tå! Det började att jag och Tony tog hem avgörande setet i första dubbeln med 16 pil och slutade med att vi totalt krossade stackars Backen. Vi tog 26 av 27 möjliga set! Snittade som lag 1,33 tons per set och presterade 6 korta set (Robban hade två 17 i sin singel). Och då ska man veta att Backen som är i stor poängnöd var taggade till tusen inför matchen och ställde upp med ett bra lag.

Härlig 8-1 viktoria.

Sista tidens berg-o-dalbana har resulterat att vi parkerat oss i mitten av tabellen. Att nå kval till ettan är inte längre möjligt ens teoretiskt. SPDC möter Dartklubben i sista omgången så för att nå 3:e platsen krävs minst 25 poäng och dit kan vi inte nå. Att vi skulle hamna i nedflyttningskval kan teoretiskt sett fortfarande hända. Men då måste NNDC ta in 6 poäng och 44 matcher på tre omgångar. Vinner vi/förlorar de sammanlagt 10 matcher i de avslutande omgångarna så är vi hemma. NNDC avslutar mot MAD, SPDC och Kallhäll!
Med detta sagt ska vi ändå se till att avsluta snyggt! Kan jag som lagledare beställa tre segrar?

Skribent: Marek Repinski

Postadress:
Pewter Tankard DC - Dart
Laserdome, Surbrunnsgatan 42
11301 Stockholm

Besöksadress:
Surbrunnsgatan 42
11301 Stockholm

Kontakt:
Tel: +468168510
E-post: This is a mailto link

Se all info