Hoppa till sidans innehåll

Återigen delad poäng mot Bro..

06 FEB 2013 14:49
Återigen delad poäng mot Bro..
  • Skapad: 06 FEB 2013 14:49

I sista långt-borta matchen för säsongen bar det av till Bro. Ytterligare ett ställe jag aldrig varit på tidigare. Efter en 1,5 km promenad från stationen kom man in i en varm och mycket trevlig lokal.
Bro är ett bra lag som lyckats bra med sina värvningar iår (iaf i Div2). De har fyra bra spelare som ordinarie och lyfter ner två spelare från ett överbefolkat SL-lag. Deras uppställning ändras slumpmässigt varje gång så man vet aldrig vad man får möta..
Vi å våran sida kunde presentera våran 14:e(!) spelare denna säsong. Den comebackande Tony Jonsér som spelade med oss i div 3 2008-09.
Välkommen Tony!

Laguppställning:
Jag/Robban'

Tobjörn/Tony

Kaj/Janne

Första blocket: Lugn och fin kastning i dubbeln gav oss en rivstart med 3-0 vinst. Jag räckte inte riktigt till i singeln. Robban tycke själv att han inte kastade så bra men statsen säger annat och han vann med 3-2. 2-1 till oss efter första blocket.

I andra blocket gick inte dubbeln lika bra (1-3). Tony kastade mycket bra i sin singel och hade 2-1 men hans motstånd var mycket bra idag och det blev tillslut förlust med 2-3. Även Tobbe hade 2-1 i sin match och han lyckades vinna med 3-2 mot på papret en väldigt bra spelare.
Så lika efter två block.

Dubbeln i tredje blocket gick inte heller så bra. Jag tror Kaj som ska på långsemester redan mentalt låg på någon solig badstrand. Det märktes även i han singel (trevlig resa Kaj!). Janne var mycket tryggare i sin singel. Stensäkert 3-0! 5-4 till fi och en mycket spännande avgörande väntade.

Robban och Tobbe valde att ställa upp mot ett par som var fulla av självförtroende. Deras pojkar uppträde som om de redan hade vunnit och de vann första set med ett säkert leende. Men när Tobbe och Robban höll jämna steg i andra set och knep det så rasade deras världsbild samman. De hängde med huvuden och inga flera glada miner. Ett intressant fenomen att beskåda. Robban och Tobbe vann till slut med 3-1.

Slutresultat: 5-5

Till skillnad mot förra matchen oss emellan så var denna tillställning riktigt trevlig...

Skribent: Marek Repinski

Postadress:
Pewter Tankard DC - Dart
Laserdome, Surbrunnsgatan 42
11301 Stockholm

Besöksadress:
Surbrunnsgatan 42
11301 Stockholm

Kontakt:
Tel: +468168510
E-post: This is a mailto link

Se all info