Hoppa till sidans innehåll

Polisanmälan: "Ett dartlag blev bestulet på en poäng på Laserdome i måndags. Misstänkta: två MAD-spelare..."

29 JAN 2013 23:51
Polisanmälan: "Ett dartlag blev bestulet på en poäng på Laserdome i måndags. Misstänkta: två MAD-spelare..."
  • Skapad: 29 JAN 2013 23:51

I höstas förlorade vi mycket knappt mot MAD med 6-4. Då hade vi spelare sjuka och det var svårt att hitta. Nu var det hemmaplan!

Robban och Tobbe gick starkt ut i första blocket. Vann dubbeln mycket övertygande och tog singlarna av bara farten. 3-0 i matcher och 9-1 i set! Trots att det var mycket bra dart och fina snitt i bägge singlar.

Janne och Kaj hakade på. Avfärdade sitt dubbelmotstånd med klara 3-0. Kaj hade tog hem sin singel med 3-1 och i det läget hade vi 5-0 och 15-1 i set. Dessvärre fick Janne problem. Han tog hem första set mycket snyggt men sedan blev det problem med dubblar i i två set. Janne tog fjärde ganska lätt men femte blev det problem med dubblar igen och förlust med 2-3. Tyvärr var det så att hans brända matchen pilar var för hela matchen som sådan.

Jag och Helena fick möta deras ess. Dubbeln var kanske den sämst spelade matchen på hela kvällen som vi förlorade med 1-3. I singlarna kastade både jag och Helena riktigt bra men motståndet var oss övermäktigt. Vi förlorade 0-3 respektive 1-3 utan att vara utspelade. Så tyvärr var ställningen 5-4 till oss och avgörande stundade.

Till avgörande ställde fi upp med min och Helenas banemän och hos oss kände Kaj och Robban sig manade. Efter en mycket spännande match och en del brända match pilar förlorade vi tyvärr med 2-3.

Slutresultat: 5-5 (21-17 i set till oss!)

Allt som allt så kastade alla mycket bra, även motståndarna. Fyra spelare med över 20 i snitt och ytterligare tre med över 19...

Skribent: Marek Repinski

Postadress:
Pewter Tankard DC - Dart
Laserdome, Surbrunnsgatan 42
11301 Stockholm

Besöksadress:
Surbrunnsgatan 42
11301 Stockholm

Kontakt:
Tel: +468168510
E-post: This is a mailto link

Se all info