Hoppa till sidans innehåll

Seger till slut i lokalderbyt!

23 OKT 2012 15:15
Vi höll på att snubbla trots gratis 3-0!
  • Skapad: 23 OKT 2012 15:15

I NNDC är spelarna ungefär jämnbra så laguppställningen var upp till diskussion. Till slut kom vi fram till:

Block 1:
Kaj o William

Block 2:
Jag o Jörgen

Block 3:
Janne o Tobbe

När NNDC väl presenterade sitt lag kom en stor överraskning. De var bara 4 spelare! Och de valde att lämna wo i första blocket! Jag har aldrig varit med om något liknande på den här nivån. Men men.. Börja med 3-0 är inte fel fast det var synd om Kaj och William som inte fick spela.

Andra blocket kändes konstigt. Ffa jag men även Jörgen slarvade så det stod härliga till i dubbel som vi till slut förlorade med 2-3. Både jag och Jörgen kastade upp oss i singeln. Visst är Karin duktig och Angeli kastade sin bästa pil denna säsong. Men på riktigt borde jag och Jörgen kunna prestera bättre. Oskärpan var kvar sen dubbeln och det märktes ffa vid utgångar och vi förlorade bägge med 1-3. Det borde ha stått 5-1 eller åtminstone 4-2 till oss men det var 3-3 och utjämnat efter två block.

Till 3:e blocket var NNDCs pojkar super-taggade vilket visade sig med tunga pil i dubbeln och utgångarna satt på första försöket. Janne och Tobbes utgångspilar var lätträknade. Nu var NNDC i ledning med 4-3! Som tur är var Tobbe hur lugn som helst i sin singel. Hade kontroll från första pil kändes det som trots att motståndet var bra. Vinst med 3-1. Janne o sin sida behövde ett set för att vakna, vilket gjorde det hela mer spännande. Och trots bra pilar från Janne i resterande set så krävdes det 5 set innan vinsten var i hamn. Överläge med 5-4 efter block 3.

Kaj och William fick frågan om de ville spela i avgörande men av naturliga skäl avböjde de. De var inte inne i matchen. Istället gick ansvaret över till Janne och Tobbe igen. Denna gång var det inget snack. Våra killar vann med 3-0 i värsta skarprättar-stil.

Slutresultat 6-4 (13-15)

Uppehåll nu med Stockholm Cup på programmet och sedan väntar en tuff november med bl.a Kallhäll(borta), Bro(Hemma) och MAD(borta).

Skribent: Marek Repinski

Postadress:
Pewter Tankard DC - Dart
Laserdome, Surbrunnsgatan 42
11301 Stockholm

Besöksadress:
Surbrunnsgatan 42
11301 Stockholm

Kontakt:
Tel: +468168510
E-post: This is a mailto link

Se all info