Hoppa till sidans innehåll

Div3a. ACDC-PTDC

16 OKT 2012 11:14
Äntligen kom den efterlängtade vinsten i avgörande!
  • Uppdaterad: 11 MAJ 2014 22:03

Den här torsdagen mötte vi ACDC på Mini. På pappret så borde vi ta de men sådant vet man förstås aldrig i förväg utan kan bara gissa/önska.

Första block slängde vi ut vårt tunga artilleri Gunnar och Patrik. En vanlig dag, ja då de herrarna spelar så där fantastiskt som de kan och alltid borde, så hade motståndarna varit totalt chanslösa. Istället infann sig inte spelet till 100% så det blev en nervpirrande 5-setare där våra gubbar till sist stod som segrare. Onödigt spännande! ;-) I singlarna sedan så var spelet mycket stabilare och grabbarna mer igenkännbara – ett ynka litet set till följd av dubbeltrubbel var allt motståndarna bjöds på. 3-0 efter första block.

Andra block axlade Susanne och Pelle manteln. Tyvärr ville sig inget alls i dubbeln och vi fick se oss ganska snabbt och skoningslöst besegrade.  Efter min singel kom motståndaren fram och bad om ursäkt(!) – usch… sådana förluster är verkligen aldrig kul!! Matchen var min men det är som bekant försten ut som gäller och jag var helt enkelt inte först. Pelles match såg jag förstås inte eftersom vi spelade bredvid varandra men många tons och nere på utgång i samtliga set avslöjar att trots en 0-3 förlust så var spelet ändå bra. 3-3 i match nu.

Sista block slänger vi ut grabbarna grus – Paolo och Kenta. Såååå stabilt och bra spel i dubbeln att man blev helt tårögd. Härlig vinst! Kenta fick möta deras bästa spelare och tyvärr ville inte det där gudalika spelet från dubbeln hänga med in i singeln. Vi skyller allt på Kentas naprapath! (aldrig mer kotknackande innan match, Kenta!) Paolo däremot spelade tokbra och tog hem en skön 3-0 vinst.
5-4 till oss i match nu och dags för avgörande!

Femte avgörande av fem möjliga så det kändes som att det verkligen var dags att falla på rätt sida mållinjen denna gång. Så upp med det tunga gardet, Gunnar och Patrik, igen som spelade strålande och lämnade motståndarna gapandes kvar på startlinjen.  

6-4  i match och äntligen, äntligen en seger med i bagaget hem!

 

/Susanne

Skribent: Susanne Sundqvist

Postadress:
Pewter Tankard DC - Dart
Laserdome, Surbrunnsgatan 42
11301 Stockholm

Besöksadress:
Surbrunnsgatan 42
11301 Stockholm

Kontakt:
Tel: +468168510
E-post: This is a mailto link

Se all info