Hoppa till sidans innehåll

Div3a. PTDC-Kastlös

30 NOV 2012 09:43
Ännu en vinst!!
  • Uppdaterad: 11 MAJ 2014 22:02

Susanne/Patrik öppnade med ett stabilt dubbelspel och matchade varandra kanonbra fram till ännu en vinst. Därefter fortsatte vi med varsin vinst i singel. För min del har den där singelvinsten suttit långt inne så det var extra skönt att skriva 3-0 i protokollet efter första block. :-)

Kentha och Paolo fick ett tufft motstånd i sin dubbel som de förlorade. Därefter kom singelspelet där Paolo lyckades jonglera fram en vinst trots att vi inte riktigt kände igen honom i de första tre seten. I sista set så kom dock ”vår” Paolo fram igen och han avslutade matchen snyggt med ett 20-pilars :-)
För Kentha blev det en riktigt slitig 5-setare som kunde ha slutat hur som helst, tyvärr ville den sista pilen vara på motståndaren sida idag. 4-2 efter andra block

Pelle och Gunnar axlade sista block där Pelle var hur stabil som helst på utgångarna och dubbeln togs hem lekande lätt. Gunnar fick en tuff match då han fick möta motståndarnas bästa spelare och tyvärr räckte det inte hela vägen denna gång. Både jag och Paolo trodde Pelle skulle ro hem sista singeln som var aningen svajig men så plötsligt fick motståndaren in den sista dubbeln som behövdes. 5-4 efter tredje block.

Det var många spekulanter på att få spela avgörande. Det är otroligt kul när det är så – att hela laget är ”hungrigt”! Det blev dock jag som fick förtroende att spela tillsammans med Patrik. Och denna kväll var en sådan kväll då allt bara klaffar och dubblarna sitter som en smäck! Så skönt – ikväll var vi vassast - 3-2 och 6-4 i match!!

Skribent: Susanne Sundqvist

Postadress:
Pewter Tankard DC - Dart
Laserdome, Surbrunnsgatan 42
11301 Stockholm

Besöksadress:
Surbrunnsgatan 42
11301 Stockholm

Kontakt:
Tel: +468168510
E-post: This is a mailto link

Se all info