Hoppa till sidans innehåll

Fall framåt trots förlust!

22 OKT 2013 22:51
Fall framåt trots förlust!
  • Skapad: 22 OKT 2013 22:51

Faster Annas B-lag är helt nykomponerat och stommen är uppbyggd av bästa spelarna från 3B och 3A. De har kastat riktigt bra och toppade serien inför våran match.

Dagens uppställning:
Håkan/Tobbe
Jag/Stephan
Janne/Tony

Håkan och Tobbe kastade snabbt och självsäkert i första dubbeln och vann i princip problemfritt med 3-0. Tobbe följde upp med att avverka sitt motstånd i singeln i samma tempo. Håkan kastade även han väldigt bra och hade sin motståndare mot repen hela tiden i princip. Men det gick inte att kliva så där blev det tyvärr förlust 1-3.
Nästa block blev inte alls lika välspelat men väl högljutt. Jag hade glömt hur mycket fastrarna skriker. Trots det lyckades jag och Stephan vinna dubbeln med 3-2. Med tinnitus i ena örat lyckades jag tyvärr inte knyta säcken i min singel utan släppte en 2-0 ledning. Stephan krigade även han fick ge sig så matchen var lika efter två block.
Våra ankarmän fick möta tufft motstånd. Det märktes redan i dubbel som tyvärr gick i fiendens favör med 3-1. Janne säkrade sedan avgörande genom en mycket säker och trygg 3-0 mot bra motstånd. Tony kastade säsongens bästa match (hittills!). Tyvärr så räckte inte det utan han förlorade efter fem tuffa set.
Så vi hade åter igen en avgörande dubbel. Denna gång var tyvärr motståndarna uppe i varv och vann rättvist med 3-1. Summan av kardemumman blev förlust för oss med 4-6 (inte alls lika rättvist).

Ytterligare en elak förlust. 20-20 i set och vi vann tonsen och pilsnittet (igen!) ändå 0 poäng. Men den individuella kastningen värmde en lagledares hjärta i höstkylan.

Skribent: Marek Repinski

Postadress:
Pewter Tankard DC - Dart
Laserdome, Surbrunnsgatan 42
11301 Stockholm

Besöksadress:
Surbrunnsgatan 42
11301 Stockholm

Kontakt:
Tel: +468168510
E-post: This is a mailto link

Se all info